StoryEditor

Predsjedniku FBiH uručena zahvalnica ‘Vitezova kraljevskog grada Jajca‘

Piše D  /  05.10.2020., 03:10h

Tom prigodom razgovarano je o aktualnom društvenom, političkom i ekonomskom stanju u spomenutoj općini s posebnim osvrtom na projekte koji su od velikog značaja za općinu Jajce, a za čiju realizaciju je potrebna potpora i suradnja s federalnom razinom vlasti, prenosi Fena.

U izaslanstvu su bili direktor Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca Anto Brtan, te članovi udruge "Vitezovi kraljevskog grada Jajca".

Također, razgovarano je i o aktivnostima spomenute udruge, koja svojim radom doprinosi promociji kulturno-povijesnog naslijeđa kraljevskog grada Jajca i BiH, pri čemu je predsjednik Udruge Anđelko Barić prezentirao brojne aktivnosti koje je Udruga realizirala u proteklom razdoblju.

U znak zahvale na kontinuiranoj potpori radu udruge "Vitezovi kraljevskog grada Jajca", predstavnici Udruge uručili su Predsjedniku Federacije BiH zahvalnicu za nesebičan doprinos i podršku u opremanju povijesne postrojbe, priopćeno je iz Ureda Predsjednika Federacije BiH.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 01:19