StoryEditor

Predsjednik Hoffenheima nazvao navijače Bayerna idiotima

Piše D  /  01.03.2020., 07:03h

Navijači Bayerna prekinuli su meč protiv Hoffenheima nakon što su podignuli transparent na tribini kojim su izravno vrijeđali vlasnika protivničkog kluba.

Bayern je imao prednost od 6-0, a igrači i trener Bavaraca bili su protiv postupka svojih navijača. Svi su pokušali učiniti sve da se taj transparent ukloni, a posljednjih deset minuta nije se igralo, već su se nogometaši Hoffenheima i Bayerna međusobno dodavali. Nakon utakmice, oglasio se i vlasnik Hoffenheima Dietmar Hopp.

"Zašto da ne dolazim na svoj stadion? Oni koji rade loše stvari ne bi trebali dolaziti na stadion i biti tamo, a ne ja. Bilo bi mi lakše da razumijem što ti idioti žele od mene i zašto su neprijateljski nastrojeni prema meni. Kada bih razgovarao s njima, ne bih znao što da im kažem jer oni žive u nekom drugom svijetu", istaknuo je Hopp.

U međuvremenu, navijači Union Berlina također su podignuli transparent protiv vlasnika Hoffenheima te su tako podržali postupak navijača Bayerna, nakon čega je utakmica između Union Berlina i Wolfsbruga prekinuta.

"Uživate u koristi Hoppa nakon što ste 2017. godine ukinuli kolektivne kazne. Dva koraka nazad, odj***te", poručili su navijači Union Berlina.

Ranije su vlasnika Hoffenheima vrijeđali i navijači Borussije Dortmund, prenosi Direktno.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 23:28