Article_Top_970x250

Predsjednik Federacije posjetio usorske poduzetnike

razvoj lokalne zajednice

Predsjednik Federacije posjetio usorske poduzetnike

svibnja 19, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Čavara je tom prigodom kazao da su ta poduzeća primjer kako obiteljske kompanije svojim uspješnim poslovanjem doprinose razvoju lokalnih zajednica u Federaciji BiH i BiH.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara boravio je u općini Usora gdje je posjetio privatno poduzeća Ivex doo specijalizirano za izvođenje radova na ispitivanju i održavanju mjerila protoka u plinskom i naftnom sektoru na području BiH, a potom i Alatnicu Katić koja je specijalizirana za izradu alata prema nacrtima i zamislima klijenata, priopćeno je u petak iz Ureda predsjednika FBiH, prenosi Fena.

Čavara je tom prigodom kazao da su ta poduzeća primjer kako obiteljske kompanije svojim uspješnim poslovanjem doprinose razvoju lokalnih zajednica u Federaciji BiH i BiH, te da je potrebno pružiti potporu svih razina vlasti kako bi se uspješnost ovakvih poduzeća i u budućnosti razvijala.

Posjeta je upriličena i župi sv. Ivana Krstitelja u Jelahu gdje se razgovaralo sa župnikom don. Ilijom Marinovićem koji je predsjednika Federacije BiH upoznao sa stanjem u toj župi, navodi se u priopćenju.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250