StoryEditor

Predsjednik FBiH pokrovitelj Festivala mladih interpretatora zabavne glazbe

Piše D  /  06.04.2018., 05:04h

Čavara je danas razgovarao s ravnateljem JU Centar za kulturu Zavidovići Sanelom Jalmanovićem, predstavnicima Organizacijskog odbora Festivala mladih interpretatora zabavne glazbe "Raspjevana jesen“ Enesom Bajrićem, Hajdarom Arifagićem i profesorom Draganom Šimšićem, autorom knjige "25 Raspjevanih jeseni“, prenosi Fena.

Povod posjeta je nedavno objavljena knjiga, monografija "25 Raspjevanih jeseni“, čiji sadržaj čine sjećanja pojedinih sudionika i članova Organizacijskog odbora ovog festivala i vrlo precizna faktografija o svim pjevačima i pjesmama.

Tim povodom, primjerak monografije uručen je predsjedniku Federacije BiH, u znak zahvalnosti za potporu Festivalu koja je pridonijela da se, unatoč svim teškoćama, održi tradicija ove glazbene manifestacije.

Čavara je zahvalio na prigodnom daru te prihvatio pokroviteljstvo idućeg Festivala "Raspjevana jesen“.

Tijekom posjeta, predsjednik Organizacijskog odbora Festivala Enes Bajrić upoznao je predsjednika Federacije BiH s inicijativom o proširenju kulturno-umjetničkog programa i formiranju gradskog zbora koji će obogatiti kulturno-umjetnički život u Zavidovićima, priopeno je iz Ureda predsjednika Federacije.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 23:37