StoryEditor
Željka Cvijanović

Predsjednica RS: Opet radi sarajevska kuhinja! Prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije

Piše desk  /  21.12.2021., 19:04h
Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović ukazala je da je na snazi specijalni rat i da su navodi o dogovoru europskog komesara za proširenje Olivéra Várhelyija o održavanju posebne sjednice Narodne skupštine opasno podmetanje.

“Ovo opet radi sarajevska kuhinja u sprezi sa svojim prijateljima, koji su u stvari neprijatelji jedine moguće BiH. Tko kome što podmeće i smješta, to više i nije važno, ali je jasno da je na sceni specijalni rat” rekla je Cvijanović za RTRS.

Prema njenim riječima, to je ono čemu se uvijek pribjegne na sarajevskoj političkoj sceni uz uobičajene prijetnje pravosuđem, prizivanje stranih ili trupa ili visokih predstavnika.

“Ne znam da li nekome stvarno djeluje realno da je došao bilo koji europski komesar i dogovarao kad će se održati sjednica Narodne skupštine Republike Srpske. Meni nije, zaista, realno ni to da bi bilo tko to i napisao. Ovo je opasno podmetanje i u ovu političku prljavštinu se nastoji uvući svatko. Mislim da je usmjereno na Mađarsku zbog njihovog realnog, objektivnog i neopterećenog stava o krizi u BiH” istakla je Cvijanović.

Јer, dodala je, svi moraju zborski i papagajski da ponavljaju sarajevsku mantru.

“Inače, sarajevska scena je s domaćim i stranim akterima postala prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije” navela je Cvijanović.

Prema dokumentima koji su danas objavljeni europski komesar za proširenje Olivéra Várhelyija s članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom dogovarao je održavanje posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske.

Dnevnik.ba

03. prosinac 2022 08:51