Article_Top_970x250

Pozvali ga u stan, vezali, tukli satima i snimku objavili na internetu

tuzla

Pozvali ga u stan, vezali, tukli satima i snimku objavili na internetu

srp 16, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: MUP TŽ

Postupajući tužitelj Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije je Općinskom sudu Tuzla dostavio prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora za Amira Mujića (30 i Emina Mustafića (28) iz Tuzle zbog postojanja osnovane sumnje da su kao sudionici počinili kazneno djelo nasilničko ponašanje s teškim tjelesnim ozljedama u pokušaju.

Oni su osumnjičeni da su 7. srpnja 2020. godine pozvali oštećenog E.M u stan koji je koristio Mustafić, a u kojem se nalazilo više osoba, te su ga odmah po ulasku u stan počeli udarati rukama, nogama, manjim tegom i palicom po glavi i cijelom tijelu.

Nakon toga su mu svezali ruke i noge i nastavili ga udarati, a takvo nasilno ponašanje su povremeno ponavljali nekoliko sati tijekom dana, nanijevši mu veći broj ozljeda, te su snimku zlostavljanja objavili na internetu. Nakon nekoliko sati nasilništva nad oštećenim netko od prisutnih ga je izveo iz stana i smjestio u taksi. 

Pripadnici Odjela kriminalističke policije PU Tuzla su osumnjičene uhitili 14. srpnja , nad njima je izvršena kriminalistička obrada, te su uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu predani u nadležnost Tužiteljstva. 

Postupajući tužitelj je donio naredbu o provođenju istrage i ispitao osumnjičene.

Dnevnik.ba