StoryEditor

Poznatom poduzetniku i bivšem suprugu hrvatske misice pet godina zatvora

Piše D  /  27.11.2018., 01:11h

Đoli je odmah određen istražni zatvor.

Podsjetimo, poduzetnik Ivica Đolo (39), predsjednik malonogometnog kluba Nacional i futsal Udruge prvoligaša te suprug bivše Miss Universe Ivane Delač Đolo, osumnjičen je da pištoljem u svibnju pokušao orobiti mjenjačnicu na Malešnici, no spriječio ga je vlasnik M. L. koji se pohrvao s njim te ga izgurao van.

Neuspjelo razbojništvo je Đolo pokušao odraditi uz prijetnju pištoljem. Sve se odigralo netom nakon što je Đolo ušao u kancelariju mjenjačnice ne bi li promijenio 500.000 eura u dolare. Nakon kraćeg razgovora o promjeni novca, posegnuo je za pištoljem iz ruksaka te ga uperio u vlasnika i priopćio mu da je sad to pljačka i da mu preda novac. Vidjevši oružje, vlasnik ga je obuhvatio oko pojasa i izgurao iz kancelarije nakon čega je pobjegao prema svom autu u kojem ga je čekao prijatelj.

Prije opružnice za ovo razbojništvo, USKOK je protiv Đole i još trojice njegovih suradnika podignuo optužnicu jer su na prodaji gradskih stanova varali potencijalne kupce. Lakovjernim kupcima lažno su se predstavljali kao suci, sudski i gradski službenici.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 15:45