StoryEditor

Poznato koliko će Barca morati izdvojiti novca ako želi Neymara u svome timu

Piše D  /  10.08.2019., 11:08h

Sada je već svima jasno da Neymar nema namjeru ostati u PSG-u. Osim Barcelone, želi ga i Real. Perez mu nudi plaću od 40 milijuna eura po sezoni, ali Brazilac se želi vratiti u klub iz kojeg je otišao u Francusku prije dvije godine.

Tada ga je PSG platio 222 milijuna eura, a prvotno je isti iznos zahtijevao od Katalonaca. Sada je, prema tvrdnjama Goala, spreman prihvatiti paket od 50 milijuna eura i kombinaciju igrača koju bi činili Philippe Coutinho i Nelson Semedo.

Ne mogu se riješiti Coutinha cijelo ljeto

Ako je ovo istina, na prvi pogled se čini kao odlična ponuda za Barcelonu jer se Coutinho nikako nije snašao otkako je iz Liverpoola stigao na Camp Nou.

S druge strane, Neymar je imao puno uspjeha u Barceloni gdje je bio ključni član ekipe u osvajanju Lige prvaka i dva španjolska prvenstva. Puno igrača iz te ekipe i dalje je ondje pa Brazilac ne bi došao u nepoznatu situaciju. 

Coutinha nisu uspjeli prodati cijelo ljeto i ovim potezom bi riješili dvije muhe jednim udarcem. Ernesto Valverde, trener Barcelone, nije htio demantirati da uprava kluba radi na ovom transferu.

"Vidjet ćemo što će se dogoditi. Klasični odgovor bi bio da se radi o igraču koji igra za drugu ekipu. Sve što znam je da razmišljam samo o igračima koje trenutno imam," prenosi Index.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 15:41