StoryEditor

Poznati HDZ-ovac otkrio što misli o Thompsonovoj "Lijepa li si"

Piše D  /  22.07.2018., 03:07h

Domagoj Ivan Milošević hrvatski je poduzetnik i političar rođen 5. siječnja 1970. godine. Bio je potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i saborski zastupnik u tri saziva Hrvatskog sabora. Poznat je kao dugogodišnji direktor Pastor grupe koja je pod njegovim vodstvom postala vodećom u području zaštite od požara na prostoru jugoistočne Europe.

Dao je intervju za portal Direktno.hr, a između ostalog, osvrnuo se na nastup MPT-a na dočeku Vatrenih u Zagrebu.

Kao prvo, ne bih miješao ni vlast niti dnevnu politiku u ovaj veličanstveni događaj. Ionako smo mi političari sveprisutni i volio bih da ostavimo više javnog prostora ne samo sportašima, već i uspješnim poduzetnicima, nadarenim mladim ljudima, vatrogascima, doktorima itd. Generalno treba dnevnu politiku odmaknuti od sporta, posebno nogometa. A što se tiče Thompsona pitam: gdje je problem? Što je to što može smetati u Thompsonovim pjesmama? Hrvatsko domoljublje? Katolička vjera? Zar bismo se trebali sramiti pjesama iz vremena Domovinskog rata?

Poručujem kritičarima i mrziteljima Thompsona neka pročitaju tekstove njegovih pjesama, počevši s ‘Lijepa li si‘, svi tekstovi su na internetu.

Kad ih dobro prouče, možemo razgovarati, bez predrasuda.

Cijeli intervju čitajte OVDJE.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 19:30