StoryEditor

Poznati detalji! Zvijezda Bayerna sukobila se s Kovačem u svlačionici, razlog su - novci?

Piše D  /  13.06.2019., 09:06h

Niko Kovač priveo je turbulentnu sezonu u minhenskom Bayernu, mediji su svako malo prognozirali otkaz hrvatskom treneru, ali je on na kraju ipak slavljenički došao do kraja osvojivši prvenstvo i njemački kup. 

Nije mu bilo lako, imao je problema i s pojedinim igračima u svlačionici, ali i s klupskim legendama koje su smatrale kako Kovač nije dovoljno veliko ime za klupu Bavaraca. Stariji igrači poput Robbena i Riberyja teško su se mirili sa smanjenom minutažom, a oni koji nisu dovoljan broj minuta javno su se žalili.

Sada je Bild donio priču kako je jedan od nezadovoljnika i Jerome Boateng, obrambeni igrač i reprezentativac Njemačke koji je Kovaču zamjerio zabranu odlaska u PSG. Sve je bilo dogovoreno, Boateng je htio otići u Pariz gdje bi dobio i višu plaću, ali je zbog manjka stopera Kovač taj transfer stopirao. 

Sukob je eskalirao za poslije susreta Bavaraca i grčkog AEK-a. Kovač je navodno u svlačionici kritizirao Boatenga pred momčadi, a situaciju je smirivao sportski direktor Hasan Salihamidžić.

- Nemaš mi pravo prigovarati. Još na ljeto si me htio prodati - navodno je Boateng rekao Kovaču. Nijemac bi ovo ljeto trebao napustiti Bayern, a očekuje se da će ponuda od 15 milijuna eura biti dovoljna, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 08:57