StoryEditor

POZNATI DETALJI TRAGEDIJE Sukobili se zbog imovine pa sa sinom pretukao brata nasmrt

Piše D  /  03.03.2020., 08:03h

Nakon toga, uhićen je njegov brat Predrag (50) i njegovi sinovi David (21) i Danilo (21), te vozač Slaviša Adžić (30), koji je radio za Predraga.

Prema pričama njihovih susjeda, među braćom već godinama traje sukob oko imovine.

– Sve se dogodilo između njihovih kuća, kada su njih četvorica napala i pretukla Milorada. Tukli su ga dok je ležao na zemlji, a zatim su ga bez svijesti stavili u vozilo i odvezli, ispričao je jedan od susjeda.

Na licu mjesta u ponedjeljak tijekom dana sve je bilo ograđeno policijskim trakama a policija i inspektori su obavili očevid.

Iz Tužiteljstva navode da je Bukša preminuo tijekom transporta prema policiji i da su uhićene četiri osobe.

Očevid je obavila dežurni okružni javni tužitelj Sanja Guzina, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka.

– Tužiteljica je naložila da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti navedenog događaja, a naložena je i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, priopćeno je iz banjolučkog Tužiteljstva.

Kako saznajemo od susjeda, u srijedu su trebali imati ostavinsku raspravu oko imovine koju su imali u selu Piskavica kod Banje Luke. Susjedi u šoku i nevjerici prepričavaju detalje drame koja se odvijala pred Bukšinom kućom.

– Krvnički su tukli Milorada skoro sat vremena. Činilo se da je potpuno izgubio svijest kada je policija napokon došla. Bilo nam je neshvatljivo da takvog čovjeka potom vežu lisicama i gotovo onesviještenog uvode u policijsko vozilo, umjesto da je Hitna pomoć došla po njega. Tek kasnije smo čuli da je prilikom transporta u policiju preminuo i da mu je navodno pozlilo, ispričao je jedan susjed.

Jedna susjeda je ispričala kako je nešto prije 20 sati čula jauke i viku iz susjedstva: “Izađite ljudi, ubiše čovjeka!”

– Kada sam izašla iz dvorišta, vidjela sam Milorada da leži na ulici i već tada se činilo da je mrtav. Bilo je strašno. Krvnički su ga tukli. Nemam riječi da opišem kolika je ovo tragedija. Nije bilo boljeg čovjeka u ulici od Milorada. Njegova obitelj je sada očajna. On ima dva sina, od kojih je jedan na radu u Njemačkoj. Cijelu noć je zvao i zapomagao od tuge i bola. Isto je i sa Miloradovom i Predragovom majkom. Od sinoć je na tabletama, mislim da ovo neće preživjeti, ispričala je ova susjeda.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 12:23