StoryEditor

Poznata imena članova komisija Parlamenta Bosne i Hercegovine iz Doma naroda

Piše D  /  15.01.2020., 02:01h

Iz Doma naroda u Zajedničku komisiju za obranu i sigurnost imenovani su Amir Fazlić, Asim Sarajlić, Dušanka Majkić, Sredoje Nović, Marina Pendeš, Bariša Čolak.

U Zajedničku komisiju za nadzor nad radom Obavještajno-sigurnosne agencije iz Doma naroda imenovani su izaslanici Asim Sarajlić, Nikola Špirić, Sredoje Nović, Bariša Čolak, Marina Pendeš i Munib Jusufović.

Izaslanici su u Zajedničku komisiju za ekonomske reforme i razvoj imenovali Amira Fazlića, Lazara Prodanovića, Lidiju Bradaru, Muniba Jusufovića, Mladena Bosića i Zlatka Miletića.

Izabrani su i članovi Zajedničke komisije za europske integracije koju čine Lazar Prodanović, Lidija Bradara, Amir Fazlić, Bariša Čolak, Denis Bećirović i Mladen Bosić, piše Srna

Članovi Zajedničke komisije za administrativne poslove iz Doma naroda su Asim Sarajlić, Amir Fazlić, Sredoje Nović, Nikola Špirić, Bariša Čolak i Lidija Bradara.

U Zajedničku komisiju za ljudska prava su izabrani Lazar Prodanović, Dušanka Majkić, Marina Pendeš, Zlatko Miletić, Munib Jusufović i Denis Bećirović.

Na sjednici su imenovani članovi izaslanstava Parlamenta BiH iz Doma naroda u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe, u Parlamentarnoj skupštini OEBS-a i u Parlamentarnoj skupštini Sjevernoatlantskog saveza, Interparlamentarnoj grupi BiH u Interparlamentarnoj uniji.

Imenovani su i članovi izaslanstava iz Parlamentarne skupštine BiH u Centralnoeuropskoj inicijativi, u Parlamentarnoj skupštini Mediterana, u Parlamentarnoj skupštini Unije za Mediteran, u Parlamentarnoj skupštini Procesa suradnje u Jugoistočnoj Europi, kao i izaslanstva parlamenta BiH u Parlamentarnoj skupštini frankofonog govornog područja.

Imenovanjem zajedničkih komisija i stalnih izaslanstava bit će završeno formiranje radnije tijela i izaslansatava parlamenta BiH u ovom sazivu.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:47