StoryEditor
Vesna Pećanac

Poznata glumica snimljena u narodnoj kuhinji grada Beograda

Piše desk  /  09.01.2022., 21:11h
Vesna Pećanac ostala je upamćena po ulogama u filmovima "U ime naroda", "Ljepota poroka", "Čudo neviđeno", kao i u serijama "Đekna još nije umrla, a ka’ će ne znamo", "Oriđinali".

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije glumice Vesne Pećanac, iz narodne kuhinje u Beogradu. Pećanac je supruga redatelja Živka Nikolića, prenosi Vijesti online.

Na Tviteru je jedna od korisnica napisala da je Pećanac "redovna korisnica kuhinje Vjerskog dobrotvornog starateljstva".

Vesna Pećanac ostala je upamćena po ulogama u filmovima "U ime naroda", "Ljepota poroka", "Čudo neviđeno", kao i u serijama "Đekna još nije umrla, a ka’ će ne znamo", "Oriđinali". Veliki dio karijere provela je u "Ateljeu 212", gdje je ostala upamćena po izvođenju monodrame "O, kakav divan dan".

Režiser Srđan Dragojević, je također objavio fotografije Vesne Pećanac iz narodne kuhinje.

Naveo je da se kao zastupnik borio protiv ideje da se u Srbiji ukinu nacionalne mirovine za umjetnike. Kazao je i da je zakon oboren, ali da te mirovine nisu dodijeljene sedam godina. "Nije lijepo da umjetnici dožive ovako nešto", napisao je Dragojević.

Dnevnik.ba

03. svibanj 2024 13:30