MOSTAR, 7. ožujka (FENA) - Iz Aluminij Industrije oglasili su se saopćenjem u kojem navode kako je u njihovoj tvornici oko 12.30 sati prilikom punjenja peći izazvan požar zapaljivim materijalom, koji je prema pretpostavkama dio otpadnog materijala. Fena
StoryEditor
mostar

Požar u mostarskom Aluminiju pod kontrolom

Piše fena  /  07.03.2023., 15:44h

U jednoj hali mostarskog Aluminija danas iza podne izbio je požar, a prema informacijama iz Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar gore zapaljive materije te se požar gasi prahom.

- Dobili smo dojavu u 12.40 sati. Na licu mjesta su tri naša vozila. Gori jedna hala, gori aluminij, tako da se ne može gasiti vodom, već samo prahom - potvrdili su Feni iz Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar.

Iz Aluminij Industrije oglasili su se priopćenjem u kojem navode kako je u njihovoj tvornici oko 12.30 sati prilikom punjenja peći izazvan požar zapaljivim materijalom, koji je prema pretpostavkama dio otpadnog materijala.

"Zajedničkim snagama vatrogasne postrojbe Aluminija, grada Mostara i Zračne luke Mostar požar je pod kontrolom, a nesmetana proizvodnja će se nastaviti kako je i planirano", poručili su iz mostarske tvornice.

Dnevnik.ba

01. lipanj 2023 22:57