Article_Top_970x250

Potvrđen nastavak suradnje između Sveučilišta u Mostaru i HT ERONET-a

zadovoljni dosadašnjom

Potvrđen nastavak suradnje između Sveučilišta u Mostaru i HT ERONET-a

velj 03, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: ERONET

Izaslanstvo Sveučilišta u Mostaru predvođeno rektorom prof. dr. Zoranom Tomićem posjetilo je HT ERONET gdje ih je primio predsjednik Uprave Vilim Primorac sa suradnicima.

Predsjednik Primorac izrazio je iznimno zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom sa SUM-om podsjećajući na uspješnu provedbu projekta e-Škole pokrenutog prošle godine u vrijeme pandemije te projekt prvoga sveučilišnog Smart Campusa u BiH.

„Sveučilište u Mostaru naš je strateški partner i iznimno nas raduje suradnja na novim projektima. Cilj nam je zajednički stvarati društvo znanja, izvrsnosti i kompetencija, što su HT ERONET i SUM već potvrdili svojim zajedničkim projektima. Po svršetku koronakrize, društvu na korištenje ostat će moderna i sofisticirana digitalna platforma za obrazovanje, čime ćemo realizirati dio naše već spomenute misije – stvaranja društva znanja. Ponosni smo i na prvi sveučilišni Smart kampus, naš zajednički projekt u kojemu sudjeluje i Ericsson Nikola Tesla, a koji djeluje na najnovijoj NB IoT tehnologiji. Moram kazati da nas iznimno raduje nastavak suradnje na ovom projektu koji ćemo dodatno nadograđivati novim opcijama i funkcionalnostima, ali i na drugima projektima koji su tek u planu.“

Rektor Tomić je kazao: 

„Zahvalni smo HT ERONET-u kao našem strateškom partneru u razumijevanju uloge Sveučilišta u izgradnji društva. Osobno zahvaljujem predsjedniku Uprave Vilimu Primorcu na višegodišnjoj potpori svih procesa na Sveučilištu u Mostaru. To je pravi odraz društvene odgovornosti HT ERONET-a i suradnje s društvenom zajednicom. Ovo partnerstvo je dvosmjerno i u interesu je i SUM-a i ERONET-a, a ponajviše društva."

Dnevnik.ba