StoryEditor
veliki napori

Potraga za Matejem: Ronioci pretražuju Savu, nagađa se da je policija našla jedan predmet

Piše Desk  /  04.01.2022., 13:01h
Veliki broj policajaca, kao i ronioci, nalaze se kod rijeke Save u Beogradu. Više desetaka ljudi prati i snima policajce koji iz čamca pored same obale pretražuju dno Save.

Potraga za Matejem Perišom (27) ušla je u peti dan. Policija pretražije Savu kod restorana Savanova. Sumnja se da je na tom području Matija Periš upao ili ušao u rijeku.

Okupljeni svjedoci kod Save kažu kako su vidjeli da su policajci iz posude za cvijeće uzeli jedan sitni predmet za koji se pretpostavlja da je pripadao Mateju i stavili ga u vrećicu. Špekulira se i o tenisici koja je navodno blizu nađena, ali ništa nije potvrđeno, piše Slobodna Dalmacija.

Prema podacima iz istrage, neslužbeno se doznaje, policija sumnja da je Matej ušao ili upao u Savu negdje oko Brankova mosta. Nedaleko je ušće u Dunav pa je rijeka na tom mjestu poprilično brza i brzo sve nosi prema Pančevačkom mostu.

Srbijanska policija poslala je i pripadnike ronilačke jedinice, no vidljivost u rijeci je gotovo nikakva. Već na tridesetak centimetra gotovo se ništa ne vidi. 

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 14:25