StoryEditor

Posvađali se zbog djevojke, Dejanov otac branio sina pa ubijen

Piše D  /  21.06.2019., 12:06h

Motiv ubojstva koje se dogodilo u banjolučkom naselju Budžak je sukob dvojice mladića zbog djevojke.

Miroslav Tatić ubijen je na kućnom pragu, a osumnjičeni za ubojstvo je Aleksandar Bubnjević (28) koji je nedugo zatim uhićen. Bubnjević se, kako piše Dnevni list, ranije družio s Dejanom Tatićem, sinom ubijenog Miroslava Tatića. Dejan se, navodno, nedavno počeo zabavljati s Aleksandrovom bivšom djevojkom, zbog čega je nastao sukob između dvojice mladića.

Prije nekoliko dana su se čak potukli, nakon čega je Bubnjević tražio Dejana, a u srijedu mu došao pred obiteljsku kuću, izazivajući fizički sukob. U sukob se umiješao Dejanov otac, kojeg je Bubnjević ubio.

– Pred njihovu kuću je često dolazila policija, jer je Dejan ranije navodno imao problema s narkoticima. I Bubnjević je također poznat policiji. U kući Tatića živi mnogo članova, Dejanovi baka i djed, sestra, a tu je živio i njegov sada pokojni otac. Baka se često žalila susjedima zbog problema i čestih dolazaka policije na njihovu adresu, ispričao je jedan od mještana Budžaka.

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka poduzimaju mjere s ciljem dokumentiranja kaznenog djela ubojstva koje se dogodilo, a u tijeku je istraga i izuzimanje tragova i predmeta koji će poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Iz ove uprave je priopćeno da je 25 minuta poslije ponoći uhićena lice čiji su inicijali A. B. (28) iz Banje Luke zbog sumnje da je u srijedu u 23.30 sati nanio ozljede 52-godišnjaku uslijed kojih je ovaj preminuo.

Na mjesta događaja je očevid obavio dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, a sve dalje mjere prema uhićenom poduzimat će se prema njegovoj instrukciji.

Policiji je navodno sin žrtve prijavio da je našao oca na kućnom pragu s ubodnom ranom.

Policija je odmah izašla na mjesta događaja, a nakon sat vremena zaustavljeno je vozilo u blizini Parka Mladen Stojanović kojim je upravljao Bubnjević. S njim u vozilu bila je i maloljetna ženska osoba. Usprkos naporima liječnika, Miroslav Tatić je nakon pokušaja reanimacije preminuo.

Navodno je policija tijekom očevida na mjesta zločina pronašla i jednu čahuru pa se pojavila sumnja da je žrtva usmrćena iz vatrenog oružja. Tužitelj je izdao nalog da se obavi obdukcija tijela preminulog kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 11:50