StoryEditor

Posrnuloj zvijezdi Barce prijeti 12 i pol godina zatvora

Piše D  /  30.01.2019., 06:01h

Arda Turan, 32-godišnji Turčin kojem je karijera krenula nizbrdo otkako je u srpnju 2015. godine napustio madridski Atletico i potpisao za Barcelonu, mogao bi završiti čak 12 i pol godina u zatvoru zbog gluposti koju je u listopadu počinio u jednom turskom noćnom klubu.

Naime, prema onome u četvrtak što prenose tamošnji mediji, Turan je pretukao pjevača Berkaya Sahina, a dvojica su se muškaraca sukobila zbog Sahinove žene.

Turan joj se naočigled udvarao, a kada je Sahin stao u obranu časti supruge, završio je u bolnici sa slomljenim nosom. Turan Sahina ni po udaranju nije ostavio na miru, već je pošao za njim u bolnicu u kojoj je izvadio pištolj.

Pokušao ga je predati Sahinu u ruke uz riječi "nisam znao da ti je žena, ubij me ako želiš", te je navodno potom ispucao metak u pod što je izazvalo sveopću paniku u zdravstvenoj ustanovi.

Sudit će mu se zbog seksualnog uznemiravanja, nanošenja teških tjelesnih ozljeda i pucanja iz vatrenoga oružja za koje nije imao dozvolu, a ispred suca će izaći 19. lipnja.

Sahinu također prijeti zatvorska kazna, i to do dvije godine, zbog vrijeđanja nogometaša koji se trenuačno nalazi na posudbi u İstanbul Başakşehiru. - piše Večernji.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 07:32