StoryEditor
podrška prijatelju

Poslije tužnih Grdovićevih scena Snježana Mehun stala u njegovu obranu: ‘‘Ovo više nije on, želim mu brz oporavak‘‘

Piše desk  /  23.05.2022., 12:39h

Snježana Schillinger oglasila se nakon što se društvenim mrežama proširila snimka pijanog Mladena Grdovića tijekom proteklog vikenda s koncerta u Sloveniji.

Snježana Schilllinger na svom je Facebook profilu objavila status u kojem se osvrnula na stanje Mladena Grdovića nakon snimke koja je izašla u javnost proteklog vikenda, prenosi dnevnik.hr.

Naime, Grdović je na pozornicu stigao vidno alkoholiziran, a nastup nije uspio ni održati pa su ga nakon nekoliko padova s pozornice iznijeli zaštitari.

Poduzetnica je poručila kako Grdovića i dalje voli te da mu želi brz oporavak, a kako je istaknula, ovakvo stanje u kojem se Grdović pojavio nikada joj neće promijeniti mišljenje o njemu jer joj je pomogao kad je trebala.

''Volim Mladena Grdovića i dalje bez obzira na sve! Divna je osoba bio onakav kakvog ga pamtim, surađivala sam s njim prije otprilike 20 godina, spasio je situaciju kada sam radila koncert na starom Hajdukovom igralištu u Splitu!'' započela je Snježana svoj status pa pojasnila što se točno dogodilo.

''Torcida nije dozvolila od 6 izvođača niti jednom pa čak ni ženskim izvođačima na binu da izađu dok on nije predložio da izađe na binu mimo scenarija! Izašao je, zagrlio Indiru i zapjevao s njom i poručio: ''Dečki pustite ljude da pjevaju kakve veze ima tko je od kuda''

''Heroj je u cijeloj Dalmaciji, bez obzira na sve i na ovaj sinoćnji događaj jer to više nije on! Želim mu brz oporavak!'' poručila je Snježana prijatelju.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 17:56