StoryEditor

Poslao sestri poruku da ide kod djevojke i nestao

Piše D  /  30.04.2020., 02:04h

Naime, Policijskoj postaji Višegrad 27. travnja 2020. godine oko 12:00 sati prijavljeno je da je Brane Nešković, sin Milije i majke Dobrinke, rođen 14. ožujku 1987. godine u Užicu, Republika Srbija, nastanjen u selu Prisoje, općina Višegrad, dana 25. travnja 2020. godine oko 20:30 sati svojoj sestri poslao poruku putem društvenih mreža da ide od kuće kod djevojke u Višegrad, ali da mu se od tada gubi svaki trag te da se nije pojavio ni kod nje niti da se javlja na telefon.

Nestala osoba Brane Nešković je visine oko 1,80 m, srednje razvijenosti tjelesne konstitucije, kratke svjetlo-plave kose, zelenih očiju. Na sebi je u trenutku nestanka imao radnu uniformu a.d. "Omorika" plave boje i gumene čizme. Na tijelu ima specifičan ožiljak dužine oko 10 centimetara na šaci lijeve ruke u predjelu lijevog palca.

Policijski službenici su izvršili pretragu i pretres terena na dijelu teritorija općine Višegrad i to sela Staniševac, Stolac, Vardište, Dobrun, Veletovo i dr.,a u potragu su se uključili i pripadnici Civilne zaštite, jedinice granične policije BiH, vatrogasne jedinice kao i radnici a.d. „Omorika“ Višegrad. Pretres terena se nastavlja i danas na području pograničnog djela općine Višegrad s Republikom Srbijom.

Policijska postaja Višegrad apelira svim građanima da ako vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja o istoj, a koji mogu doprinijeti pronalasku nestale osobe, prijave najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na besplatan broj telefona ‘‘122‘‘.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 06:44