StoryEditor

Poruka izbornika Dalića oduševit će Osječane

Piše D  /  09.06.2019., 10:06h

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se na pobjedničku stazu. U kvalifikacijama za EP vatreni su u Osijeku pobijedili Wales s 2:1. Izabranici Zlatka Dalića ispunili su zadaću i ostvarili glavni cilj, a to su bila tri boda. No uvjeti za igru nisu bili  pogodni.

- Bila je to teška utakmica koju smo dobro otvorili i stvorili nekoliko izglednih prilika za pogodak. Igrači su se žalili na vrućinu - rekao je Dalić.

Velšani su pokazali silnu energiju za nadmetanjem i nisu bili lagan suparnik. - Nije bilo jednostavno, Wales se dobro postavio, ali nama su najvažnija tri boda. Nakon Svjetskog prvenstva stalno vapim za novom energijom, za novim snagama. Mislim da nema straha za budućnost, mlađi će igrači doći do svog statusa, no treba im vremena i sigurnosti - dodao je izbornik.

Osvajanjem tri boda ostvaren je cilj uoči ovog dvoboja. - Osvojili smo tri boda, najvažnije je da smo pobijedili. Hvala dečkima i navijačima koji su bili 12. igrač. Hvala Osijeku - poručio je izbornik Zlatko Dalić, a to je ponovio i u svojoj objavi na Instagramu, prenosi Večernji.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala Osijek!

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)

Dnevnik.ba 

20. travanj 2024 10:42