Article_Top_970x250

Popularna stranica se zapitala "kako je propao ´hrvatski Messi´"

oh my goal

Popularna stranica se zapitala "kako je propao ´hrvatski Messi´"

lip 19, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Instagram

U videu se nalazi i trener Bayerna Niko Kovač koji govori kako Alen mora snažno raditi ako želi napraviti veliku karijeru jer talent nije dovoljan. Dodaju kako Halilović nije imao volju za rad kakvu ima Cristiano Ronaldo, želju za pobjedom poput Kyliana Mbappéa ili ambiciju Lea Messija

 Alen Halilović u mlađim kategorijama Dinama bio je velika zvijezda koju su iz maksimirskog kluba najavljivali kao sljedećeg velikana hrvatskog nogometa. 

Mediji su bili oduševljeni igrom tada golobradog plavokosog krilnog igrača koji je već sa 16 godina zaigrao u Dinamovoj prvoj momčadi. Najmlađi je debitant i jedini maloljetnik koji je u povijesti nastupio za hrvatsku nogometnu reprezentaciju te najmlađi je strijelac u povijesti HNL-a. 

Kada je prije punoljetnosti potpisao za veliku Barcelonu sve je bilo spremno za njegov iskorak i na najvećoj sceni, ali život je još jednom pokazao svoju nepredvidivost. 

Pet godina od potpisa za Barcu, 'hrvatski Leo Messi' kako su ga prozivali mediji, igra u Belgiji za Standard gdje se nalazi na posudbi iz Milana. To sigurno nije bio plan Halilovića kada je napuštao Dinamo, ali negdje je krenulo po zlu i nikada nije opravdao nade navijača i medija. 

Alen nema lošu karijeru, igra za seniorsku reprezentaciju, kapetan je mlade reprezentacije, ali s jučer napunjene 23 godine više nije ni toliko mlad iako još nije sve izgubljeno. Što se dogodilo s karijerom Hrvata odlučili su se pozabaviti i na popularnoj Facebook stranici ''Oh My Goal'' koju prati šest milijuna ljudi. 

Objavili su videozapis uz opis: 'Kako si je 'hrvatski Messi' uništio karijeru?

U videu se nalazi i trener Bayerna Niko Kovač koji govori kako Alen mora snažno raditi ako želi napraviti veliku karijeru jer talent nije dovoljan. Dodaju kako Halilović nije imao volju za rad kakvu ima Cristiano Ronaldo, želju za pobjedom poput Kyliana Mbappéa ili ambiciju Lea Messija. Ipak, priznaju Haliloviću kako je trebalo imati hrabrosti za odlazak u Barcelonu tako mlad. 

Podsjetimo, Alen je bio kapetan mlade reprezentacije koja je teško poražena od Rumunjske 1:4 u prvom kolu Europskog prvenstva. Nakon susreta kapetanski je stao ispred mikrofona, ispričao se navijačima te preuzeo krivicu na sebe.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250