Article_Top_970x250

Popularna serija: Cijela epizoda o RS-u, demonstracijama u Banjoj Luci, autokratskom predsjedniku...

opisuje navodnu borbu demonstranata

Popularna serija: Cijela epizoda o RS-u, demonstracijama u Banjoj Luci, autokratskom predsjedniku...

lip 04, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Jedan od epizoda serije "MacGyver" opisuje navodnu borbu demonstranata u Banja Luci protiv autokratske vlasti i predsjednika Republike Srpske.

Glavni junaci ove serije se nakon javljanja jedne od djevojaka koja predvodi proteste u Banja Luci odlučuju uključiti u cijelu priču i doći u RS gdje se odigrava prava drama tokom potrage za nestalim liderom demonstracija.

Kako su napisali na službenom Instagram profilu ove serije "nisu samo razgovarali s banjalučkom policijom". 

MacGyver“, nova ekranizacija klasične serije, akcijsko-avanturistička je drama o dogodovštinama 20-godišnjeg Angusa „Macu" MacGyvera, genijalnog mladića čija snalažljivost ne poznaje granice.

Serija prati 20-godišnjeg MacGyvera, koji stvara tajnu organizaciju unutar američke vlade, u kojoj upotrebljava svoj iznimni talent za nekonvencionalno rješavanje problema i beskrajne znanstvene spoznaje kako bi spasio živote.

Njegovoj se ekipi na visokorizičnim misijama širom svijeta pridružuju bivši agent CIA-e Jack Dalton i Patricia Thornton, bivša terenska agentica, sada operativna direktorica, te Riley Davis, nepredvidljiva računalna hakerica bijesna na cijeli svijet. Kod kuće, MacGyvera zabavlja njegov ambiciozni cimer, Wilt Bozer.

Pod upravom Odjela za vanjske usluge, MacGyver preuzima odgovornost za spašavanje svijeta, naoružan do zuba snalažljivošću i gotovo samo gumom za žvakanje i spajalicama za papir, prenosi Buka.

Dnevnik.ba