Article_Top_970x250

Pop diva J.Lo zapratila Zagrepčanina na Instagramu! Influencer za Dnevnik.ba: "Oduvijek je bila moj idol!"

aktualno

Pop diva J.Lo zapratila Zagrepčanina na Instagramu! Influencer za Dnevnik.ba: "Oduvijek je bila moj idol!"

lip 24, 2021

Piše: Jurija Milović

dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Photo: Instagram

Robert Pavić, iz Zagreba, u svijet influenca ušao je još davne 2014. godine, a otad je njegov broj pratitelja na društvenim mrežama konstantno rastao. Počelo je sve još na Ask.fm-u, a njegova brojna i odana publika zatim ga je nastavila podržavati i na njegovu privatnom Instagram nalogu na kojem danas okuplja gotovo sto tisuća pratitelja, među kojima se, odnedavna, našla i Jennifer Lopez!

"Ovo me je stvarno usrećilo, ona je moj veliki idol", rekao je i dodao da ga nikad nije zapratio netko slavan poput nje.

Kako mladi influencer tvrdi, ni sam ne zna zašto je velika pop diva zapratila baš njega. 

- Mislim da joj se svidio moj rad na profilu, imao sam sreće, ispričao je za Dnevnik.ba.

Unatoč velikom broju pratitelja, Robert ističe kako mu Instagram nije opterećenje i kako u svom poslu - uživa. Svoj sadržaj radi i osmišljava sam, a komunikaciju s publikom redovito održava. Nema problem niti s učestalim promjenama i ažuriranjima Instagram algoritama. Kod njega sve - ide kako treba, zadovoljno je istaknuo.

Nakon što ga je Jennifer Lopez zapratila, s pop divom razmijenio je i par poruka. "Bile su to riječi podrške. Od takve žene znače mi svemir", dodao je za Dnenvik.ba.

Zagrepčanin će nastaviti kreirati kvalitetan sadržaj za svoju publiku, uz novu i još veću motivaciju.

Dnevnik.ba