Article_Top_970x250

Ponovno blokirana mostarska deponija Uborak

kako je i najavljeno

Ponovno blokirana mostarska deponija Uborak

sij 22, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via Avaz.ba

Ovaj put blokirane su prilazne ceste deponiji, s obzirom na to da se policijske jedinice nalaze na samom ulazu. Blokada će, kako su rekli, trajati do 10 sati.

Građani Mostara okupljeni oko inicijative 'Jer me se tiče' rano jutros blokirali su prolaz kamionima s komunalnim otpadom. Riječ je, kako su nam kazali, o kratkotrajnoj blokadi koja ima za cilj skrenuti pozornost vlastima prema problemu s Uborkom.

Ovaj put blokirane su prilazne ceste deponiji, s obzirom na to da se policijske jedinice nalaze na samom ulazu. Blokada će, kako su rekli, trajati do 10 sati, piše Bljesak.info.

Podsjećamo, u ponedjeljak se u mostarskoj gradskoj vijećnici održao sastanak predstavnika vlasti i građana. No, nije donesen niti jedan zaključak jer je na sastanak došlo pet od 11 članova povjerenstva, a građani su rekli kako se samo odugovlači s rješenjem.

Grad je pak reagirao i priopćio kako su ponuđene neke nove lokacije. No, do rješenje može doći samo, a potvrdila je to glavna savjetnica mostarskog gradonačelnika, Radmila Komadina, samo kad se oformi Gradsko vijeće. 

Dnevnik.ba