StoryEditor

Ponajbolji borac današnjice šokirao sve svojom objavom: "Odlučio sam otići..."

Piše D  /  07.06.2020., 09:06h

Prošle godine je to objavio usred pregovora s UFC-om oko nove borbe, oni nisu glatko tekli pa je Conor McGregor potegnuo marketinški trik i uspio u naumu. Ove godine ponovno je objavio - povlači se i odlazi u mirovinu!

- Bok ljudi. Odlučio sam se povući iz svijeta borbe. Hvala na svima na lijepim sjećanjima. Kakva je to samo vožnja bila. Ovo je fotografija mene i majke u Las Vegasu nakon jedne od osvojenih titula prvaka svijeta - napisao je McGregor na Twitteru priloživši fotografiju sebe i majke.

Vuk dlaku mijenja, ali... Iako se opet povukao, navodnu mirovinu treba uzeti s dozom rezerve. Trenutno je u fazi kada traži borbu za naslov velter kategorije protiv prvaka Kamaru Usmana, i, začudo, ne idu mu.

Predsjednik UFC-a Dana White trenutno nije raspoložen za tu ideju, a tko će na kraju izgurati svoje... Ostaje vidjeti koliko će McGregoru biti potrebno da dobije željenu borbu.

Ovo je treći put da je otišao u mirovinu. Prvi put to je bilo nakon poraza protiv Natea Diaza nakon čega je brzo uslijedio revanš, drugi put prošle godine, ali se vratio protiv Donalda Cerronea, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 06:38