StoryEditor
banja luka

Političarka u ulozi predsjedateljice NSRS-a šokirala rječnikom: "Nemoj da galamiš ođe i da se obadaš, saću te izbacit napolje"

Piše desk  /  15.11.2022., 15:13h

U Banjoj Luci se danas održava konstituirajuća sjednica novog saziva Narodne skupštine RS-a.

Očekivano, ovu sjednicu svečanog karaktera obilježile rasprave vlasti i oporbe, no pažnju je "ukrala" predsjedateljica na današnjoj sjednici Nataša Radulović (SNSD)

S obzirom na to da je ova zastupnica ujedno i najstarija članica Narodne skupštine RS-a, prema pravilima ona je, do imenovanja novog predsjedavatelja, na čelu entitetskog parlamenta.

Međutim, ništa od toga ne bi bilo čudno da Radulović tijekom sjednice nije imala, najblaže rečeno, specifičan način ophođenja prema zastupnicima u NSRS-u, a zastupnici iz oporbe njen su način komunikacije opisali kao terminologiju koja se koristi u Zadruzi i na Pink TV-u.

Radulović je najviše raspravljala s Nebojšom Vukanovićem.

"Nemoj da galamiš ođe i da se obadaš. Saću te izbaciti napolje. Sjedi dolje. Ođe ja vodim sjednicu", rekla je Radulović Vukanoviću.

Kasnije je Radulović rekla kako ona rukovodi sjednicom ka

o "najmlađa" zastupnica.

"Radno predsjedništvo sačinjava stari saziv i mi ođe najmlađi zastupnici", poručila je Radulović.

U raspravu s Radulović tijekom sjednice ušao je i najmlađi zastupnik Đorđe Vučinić, stranački kolega Nebojše Vukanovića. Naravno, Radulović ni ovaj put nije ostala dužna.

"Slušaj me momak, evo ne zovem te poslanik nego momak, baš si mi simpatičan. Halo momak, hajde molim te, mlad, si budi korektan, 'ajd", rekla je Radulović.

Kasnije tijekom sjednice, atmosfera je bila znatno mirnija, ali Radulović se i u tim trenucima uspjela posvađati sa zastupnicima, točnije s Igorom Crnatkom.

"Maloprije ste tako lijepo govorili, budite ono što jeste, gospodine Crnadak", poručila je Radulović. Na ovu konstataciju, Crnadak joj je poručio kako se služi "Pink terminologijom".

S obzirom na to da će Narodna skupština RS-a na ovoj sjednici izabrati novog predsjedavajućeg, a prema najavama to bi trebao biti Nenad Stevandić, Radulović više nećemo gledati na ovoj poziciji. Ipak, brojni korisnici društvenih mreža komentirali su njen današnji "performans" te su u šali poručili kako bi na ovoj poziciji Radulović trebala ostati vječno.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 06:27