StoryEditor

Političari se raspričali, mediji objavljivali poruke s Komšićevog lažnog profila

Piše D  /  10.01.2021., 08:01h

"Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić nema profil na društvenoj mreži Twitter", poručeno je za N1 iz Ureda člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, nakon što se na toj društvenoj mreži oglasio potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović te poručio članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću kako Vlada Crne Gore službenu politiku vodi samo preko službenih kanala komunikacije, odgovarajući tako na reakciju Komšića povodom čestitke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića koji je čestitao Dan RS koji je obilježen jučer.

“Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić nema profil na društvenoj mreži Twitter, Abazović komunicira sa lažnim profilom. Službeni odgovor svakako i dalje očekujemo“, poručeno je za N1 iz Komšićevog ureda.

Također, iz Ureda Komšića pozvali su Twitter da blokira lažni profil koji se, kako su istakli, upustio u komunikaciju sa Abazovićem.

Nešto ranije danas se na Twitteru oglasio Abazović te u svome tweetu se obratio Komšiću i napisao na toj mreži kako “Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko službenih kanala komunikacije”.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 13:54