Article_Top_970x250

Policijski inspektor u kumskim je vezama s jednim od osumnjičenih za silovanje djevojčice iz okolice Zadra?

drugi je sin ravnateljice

Policijski inspektor u kumskim je vezama s jednim od osumnjičenih za silovanje djevojčice iz okolice Zadra?

lis 16, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: faH

Ovih je dana hrvatsku javnost zgrozila vijest o grupnom silovanju petnaestogodišnje djevojčice u okolici Zadra u protekloj godini, kao i vijest da je sudac istrage Županijskog suda u Zadru, Ivan Marković, nakon ispitivanja osumnjičene pustio da se brane sa slobode, iako žive u istom mjestu kao i maloljetnica. Isti sudac je primio prijetnje, a otkriva se sve više detalja oko ovog slučaja.

Jedan je od policijskih inspektora prije manje od dvije godine bio zadužen za područje na kojemu su se u protekloj godini događala navodna kaznena djela na štetu maloljetnice u kumskim vezama s jednim od osumnjičenika, dok je drugi osumnjičeni sin ravnateljice jedne javne ustanove u istom mjestu gdje se sve događalo, piše Zadarnews.hr

“Inspektor koji je prije nešto manje od dvije godine bio zadužen baš za ovo područje gdje su se nedjela događala u kumskim je vezama s osumnjičenim M.R. i to je podatak koji je nažalost točan”, rekao je izvor za navedeni portal

Također ističu da je prošli petak na obavijesni razgovor u zadarsku policijsku postaju dovedeno čak 14 ljudi, od čega dvije žene i četvero oženjenih muškaraca koji su se dovodili u vezu s predmetom.

“Nije točan podatak da je sedmero ljudi zlostavljalo, ucjenjivalo i maltretiralo djevojčicu, već se, prema podacima koje imam, zasad radi o petorici mladića. Dakle, podatak o tome da ju je zlostavljalo sedmero mladića nije točan. Ispitano je 14 osoba, a oštećena je dvojicu od sedmorice koje se sumnjiči navela kao svjedoke koji imaju podatke o svemu što se događalo”, dodao je izvor blizak istrazi za Zadarnews.

O ovome smo policiji poslali upit, ali do objave članka odgovor nismo dobili.

Dnevnik.ba