StoryEditor

Policijska akcija "Dolar": Uhićeno više osoba iz BiH, Srbije, Slovenije

Piše D  /  23.01.2021., 11:01h

Operativna akcija “Dolar” realizirana je tijekom prethodne noći i traje kriminalistička obrada osoba i rad na dokumentiranju tog predmeta.

“Sve mjere i radnje u okviru ove akcije poduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, a određene aktivnosti u vezi s akcijom i dalje su u tijeku”, priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

U priopćenju se precizira da je u okviru ove akcije obavljena racija u ugostiteljskom objektu u Banja Luci, vlasništvo osobe čiji su inicijali L.Ž. iz Prnjavora, koji je uhićen zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela navođenja na prostituciju i nepostupanja po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

Uhićene su i osobe čiji su inicijali A.M. i N.Š. iz Banja Luke, te M.V, A.S, Z.D. i N.K. iz Srbije zbog osnova sumnje da su za novac pružala seksualne usluge u ugostiteljskom objektu, a od tih osoba oduzeta je određena količina novca, navodi se u priopćenju.

Također, uhićena su i četiri državljanina Slovenije – B.Ć, kod kojeg je pronađen kokain, te M.S, A.D. i M.F. za koje je izvršenim testiranjem utvrđeno da su pozitivni na prisustvo te droge.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 11:09