StoryEditor
poznata glazbenica

Policija uhitila Severinu na zagrebačkom aerodromu

Piše desk  /  30.08.2022., 18:09h

Zagrebačka policija uhitila je pjevačicu Severinu Vučković u utorak oko podneva u Zagrebu. Uhićenje je uslijedilo, kako doznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezino privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja

Povod svemu i raspisivanju potrage, kako doznaju, bila je neprimjerena prepirka u utorak u splitskom domu majke poznate pjevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju pred njihovom majkom. Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat poslije ponoći, kada se iz stana orila buka. Njih dvije, prijavila je Marijana policiji, žestoko su se hrvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu.

Sestra joj završila u bolnici

Jutarnji list piše da je pjevačica na kraju otišla na svoju stranu, a njezina sestra u bolnicu, odakle se nakon ukazane liječničke pomoći zbog lakših ozljeda obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine.

Na osnovu prijave splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom, na temelju koje je Severina s odmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu uhićena na zagrebačkom aerodromu.

Na putu do policijske postaje po mjestu stanovanja, kako bi dala iskaz policiji i svoje viđenje incidenta zbog kojeg joj prijeti prijava, obratila se za pomoć svom odvjetniku Mati Matiću, ne ulazeći u detalje zbog kojih se opet našla pod povećalom.

Odvjetnik Matić potvrdio je uhićenje kazavši tek da je Severina u međuvremenu puštena i da će postupak ići redovnim putem jer "nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari, poput pretresa doma, kao da je najveći kriminalac u pitanju".

Izvor tvrdi da ju je sestra lažno prijavila

Izvor blizak pjevačici pak tvrdi da je Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. U tom stanu u Splitu, u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana, koja je, tvrdi izvor, napala pjevačicu i nanijela joj ozljede.

Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se sama ozlijedila, tvrdi izvor.

Sestra ju je već lažno prijavila Centru za socijalnu skrb

Jutarnji navodi da je Marijana, za koju nitko ne zna gdje je provela proteklih 7 godina, prijavila Severinu Centru za socijalnu skrb prije otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte s njom. Istovremeno prijavila je i svoju kćer, Severininu nećakinju Miu, da je zlostavlja telefonom.

CSS je postupao po prijavi i utvrdio da je Marijana Popović, čije boravište nije uspjela utvrditi ni policija, lažno prijavila CSS-u svoju kćer i sestru. Severinin izvor tvrdi i da je Marijana Popović sve ovo radila u dogovoru s Milanom Popovićem, o čemu navodno postoje pisani dokazi u obliku izjave Milana Popovića dane u CSS-u.

Dnevnik.ba

14. svibanj 2024 20:21