Article_Top_970x250

Policija u Vitezu našla 15 kilograma speeda

zapljena

Policija u Vitezu našla 15 kilograma speeda

lip 14, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: MUP SBŽ

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Srednjobosanske županije tijekom proteklog vikenda uspješno su realizirali više akcija, a u jednoj od njih pronađeno je čak 15 kilograma droge speed.

Naime, jučer su policijski službenici Sektora kriminalističke policije, po naredbi Općinskog suda Travnik, izvršili pretrese obiteljske kuće i trgovačke radnje u Starom Vitezu koju koristi O.Đ. rođen 1979. godine iz Zenice.

Pronađena je i oduzeta određena količina suhe zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Foto: MUP SBK

Foto: MUP SBŽ

Na osnovi prikupljenih operativnih saznanja, aktivnosti su usmjerene na pretres kuće i pratećih objekata u mjestu Očice, općina Vitez, koje koristi J.I. rođen 1980.godine iz Zenice. Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto oko 15 kilograma bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Osumnjičeni su uhićeni i protiv njih nadležnom tužiteljstvu slijedi podnošenje Izvještaja o počinjenom kaznenom djelu "Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".

Navedene aktivnosti su realizirane u suradnji s policijskim službenicima MUP-a Zeničko-dobojske županije.

Također, uspješne akcije su izvedene i na području Bugojna i Busovače, gdje su u pretresima pronađene određene količine materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis, zbog čega su uhićene četiri osobe. Navedene planske aktivnosti se nastavljaju i u narednom periodu.

Dnevnik.ba

Tagovi: