StoryEditor

Policija u Središnjoj Bosni Srpkinji iz Beograda oduzela 30 kila trave

Piše D  /  18.12.2017., 03:12h

Droga je oduzeta od državljanke iz Republike Srbije, koja je upravljala vozilom marke Renault Megane, beogradskih registracijskih oznaka.

U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom i sudom poduzete su mjere na zakonitom prikupljanju materijalnih dokaza, a oduzeta trava će biti predmet odgovarajućeg vještačenja.

Po ovom predmetu od strane službenika ovog ministarstva nastavljaju se aktivnosti na prikupljanju svih materijalnih dokaza koji će poslužiti za procesuiranje navedenog kaznenog djela.

Navedena zaplijena je rezultat opsežnih planskih aktivnosti koje provodi Uprava policije MUP-a ŽSB u povodu nadolazećih blagdana, u cilju udržavanja povoljnog stanja sigurnosti i stvaranja što boljeg sigurnosnog ozračja za sve građane.

Planom su predviđene preventivne i represivne mjere i radnje, kao odgovor na sve sigurnosne izazove i moguće ugrožavajuće aktivnosti pojedinaca i grupa.

- Uprava policije nastavlja realizaciju strateških planskih aktivnosti po pitanju suzbijanja narkomanije, tako da će se ovogodišnji ostvareni, izuzetno dobri, rezultati rada u budućnosti zasigurno i poboljšati. 

Napominjemo da je tijekom ove godine broj prijavljenih osoba po kaznenim djelima iz oblasti narkomanije znatno povećan, kao i količine oduzetih opojnih sredstava, priopćeno je. 

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 16:43