Article_Top_970x250

Policija u Središnjoj Bosni Srpkinji iz Beograda oduzela 30 kila trave

opsežna akcija

Policija u Središnjoj Bosni Srpkinji iz Beograda oduzela 30 kila trave

pro 18, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Dana 17. 12. 2017.godine u noćnim satima na području Uskoplja policijski službenici PS Uskoplje, u suradnji s inspektorima Sektora kriminalističke policije, oduzeli su oko 30 kilograma tvari za koju se osnovano sumnja da je opojna droga - marihuana.

Droga je oduzeta od državljanke iz Republike Srbije, koja je upravljala vozilom marke Renault Megane, beogradskih registracijskih oznaka.

U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom i sudom poduzete su mjere na zakonitom prikupljanju materijalnih dokaza, a oduzeta trava će biti predmet odgovarajućeg vještačenja.

Po ovom predmetu od strane službenika ovog ministarstva nastavljaju se aktivnosti na prikupljanju svih materijalnih dokaza koji će poslužiti za procesuiranje navedenog kaznenog djela.

Navedena zaplijena je rezultat opsežnih planskih aktivnosti koje provodi Uprava policije MUP-a ŽSB u povodu nadolazećih blagdana, u cilju udržavanja povoljnog stanja sigurnosti i stvaranja što boljeg sigurnosnog ozračja za sve građane.

Planom su predviđene preventivne i represivne mjere i radnje, kao odgovor na sve sigurnosne izazove i moguće ugrožavajuće aktivnosti pojedinaca i grupa.

- Uprava policije nastavlja realizaciju strateških planskih aktivnosti po pitanju suzbijanja narkomanije, tako da će se ovogodišnji ostvareni, izuzetno dobri, rezultati rada u budućnosti zasigurno i poboljšati. 

Napominjemo da je tijekom ove godine broj prijavljenih osoba po kaznenim djelima iz oblasti narkomanije znatno povećan, kao i količine oduzetih opojnih sredstava, priopćeno je. 

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250