StoryEditor

Policija traga za državljanom Turske zbog dvostrukog ubojstva u Zenici

Piše D  /  13.01.2021., 06:01h

Prema riječima Aldine Alić, glasnogovornice MUP-a ZDŽ, prema do sada prikupljenim saznanjima, postoje osnovi sumnje da se u vezu s ubojstvom može dovesti Caner (Fuat) Taylan, državljanin Republike Turske, s prebivalištem u Zenici.

- Službenici Sektora kriminalističke policije su dobili suglasnost dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ZDŽ za javno objavljivanje fotografije navedenog lica, s ciljem njegovog pronalaska. Pozivamo građane da ukoliko raspolažu bilo kakvim informacijama koje mogu pomoći u pronalasku i lociranju osumnjičenog, da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu besplatnim pozivom na telefonski broj 122 ili na broj 032/449-250 u Operativnom centru MUPA ZDŽ - kaže Alić, prenosi Avaz.

Ističe da se i drugo pronađeno tijelo, pronađeno u poslijepodnevnim satima, također može dovesti u vezu sa osobom za kojom tragaju. 

- Prilikom poduzimanja aktivnosti, u poslijepodnevnim satima, u ulici Nikole Tesla, u dvorištu privatne kuće, pronađeno je još jedno beživotno tijelo muške osobe, koje se prema operativnim saznanjima može dovesti u vezu s navedenim kaznenim djelom i osumnjičenim licem - napominje Alić.

- Policija, u suradnji i pod nadzorom dežurnog tužitelja nastavljaja sa poduzimanjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti sa ciljem pronalaska osumnjičenog, kao i rasvjetljavanja i dokumentovanja izvršenog kaznenog djela - kaže Alić. 

Napominje da se sve aktivnosti poduzimaju u saradnji sa drugim policijskim agencijama u BiH, kao i OSA-om.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 08:30