StoryEditor
sretan kraj potrage

Policija pronašla nestalu 15-godišnjakinju u Zagrebu: ‘Moja kćer je živa‘

Piše desk  /  14.05.2022., 14:06h
Građani su je primijetili ispred trgovačkog lanca u Velikoj Gorici i javili policiji. Odmah su prenijeli majci sretnu vijest.

Upravo pronađena 15-godisnja nestala tinejdžerica Lara Golubić-Trbušić (15) ispred jednog trgovačkog lanca u Velikoj Gorici, javlja RTL.

"Moje dijete je živo", povikala je majka pred novinarima. Sav teret svijeta pao je s njenog srca. Kako su majci prenijeli, Laru će ispitati psiholozi, što je uobičajena procedura.

Podsjetimo, još jutros Larina je majka za RTL govorila: 'U panici sam, brinem se...' Njena je kćerka nestala iz stana u središtu Zagreba, a nadzorne kamere snimile su je u Petrinjskoj ulici 45 minuta iza ponoći.Kako nam je potvrdila Larina majka, na snimci se vidjelo da Lara žurno prema automobilu, na sebi je imala crne tenisice, crnu trenirku i "duksericu" te rozi ruksak.

Prije nego je nestala, napustila je stan u središtu Zagreba uzevši od obitelji 250 kuna.

"Brinem se, u panici sam, sve sam institucije digla na noge, nitko mi ništa ne govori", rekla nam je uznemirena majka još prije koji sat. Inače, Larina majka kristina ujedno je i skrbnica Larinog osmomjesečnog sinčića.

Majka je ispričala je što je sve prethodilo Larinu nestanku pa i to da su s unukom otišli u Dramalj i da su se neplanirano vratili dan ranije, u subotu. Na stubištu su zatekli dečka za kojeg sumnja da je bio u njihovu stanu. Razgovarali su s Larom normalno, u ponedjeljak se Larin sinčić probudio oko tri ujutro, Larina majka digla se pripremiti mu bočicu, a Lare više nije bilo.

Dnevnik.ba

14. svibanj 2022 14:06