StoryEditor
nestanak splićanina

Policija pretražuje područje u Beogradu gdje je zadnji put viđen nestali Splićanin

Piše desk  /  02.01.2022., 12:11h
Beogradska policija pretražuje dio ispred rijeke Save kod noćnog kluba Gotik u kojem je posljednji put u noći između četvrtka i petka viđen nestali Splićanin Matej Periš.

Kako piše Blic, četvorica policajaca nalaze se na šetalištu između kluba i rijeke. Nisu ulazili u prostorije kluba. Kamere na ulazu u klub okrenute su prema samom lokalu, odnosno, zatvorene su.

Nestali Matej je posljednji put viđen u noćnom klubu

Podsjetimo, u novogodišnjoj noći u Beogradu nestao je 27-godišnji Matej Periš iz Splita. Matej je s prijateljima otputovao u glavni grad Srbije na doček Nove godine. Posljednji put je viđen oko 2:30 u noćnom klubu Gotik.

Njegovi prijatelji su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmero prvo otišlo na večeru u jedan restoran, a onda u klub Gotik. Kada je u jednom trenutku društvo shvatilo da Mateja već neko vrijeme nema, počeli su ga tražiti unutra. Na izlazu iz kluba shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Nastavili su potragu i u okolici kluba.

Nakon neuspješne potrage otišli u smještaj koji su unajmili te su se nadali da će se Matej ujutro pojaviti. Kad se to nije dogodilo, kontaktirali su policiju. Jedan od njegovih prijatelja na YouTubeu je objavio kratki video snimljen ispred kluba u kojem je Matej zadnji put viđen.

Dnevnik.ba

14. svibanj 2024 07:21