StoryEditor
fra Ivan Kramar

Policija objavila detalje tragične nesreće u kojoj je smrtno stradao franjevac Bosne Srebrene: ‘Izgubio je nadzor nad vozilom i sudario se s autobusom...‘

Piše desk  /  08.10.2022., 08:19h

Policija je objavila detalje nesreće

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Župi dubrovačkoj smrtno je stradao fra Ivan Kramar, gvardijan Franjevačkog samostana u Pridvorju i policijski kapelan te član Franjevačke provincije Bosne Srebrene. Policija je objavila detalje nesreće.

- Nesreća se dogodila u mjestu Plat, na predjelu Duboka ljuta, tako što je 55-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih regsitarskih oznaka, vozeći u smjeru Konavala, prilikom izlaska iz zavoja, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubio nadzor nad vozilom i prešao u suprotnu kolničku traku gdje je došlo do udara prednjeg dijela njegovog vozila s prednjim lijevim dijelom autobusa koje se kretalo iz suprotnog smjera.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja konstatirana je smrt 55-godišnjaka čije tijelo je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se obdukcijom utvrditi točan uzrok smrti - objavili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Dnevnik.ba

05. svibanj 2024 13:31