StoryEditor

Policija izvršila novi pretres kuće osumnjičenog para, uzet nož za vještačenje

Piše D  /  30.11.2019., 04:11h

Nitko ne zna gdje je Zorica Fadljević (47) iz Sibinja koja je posljednji puta viđena 18. studenog oko 17 sati u Štamparevoj ulici u Slavonskom Brodu. Ispred slavonskobrodske bolnice sastala se s jednom ženom, a potom su njih dvije otišle na parkiralište ispred nekadašnjeg Radničkog doma, gdje ih je u automobilu čekao muškarac, suprug žene s kojom se susrela. Od tada se gubi svaki trag, nitko ne zna kuda je nestala Zorica, piše 24sata.hr.

Prije tjedan dana uhićen je bračni par - žena (60), muškarac (62) - iz Šumeća kod Slavonskog Broda koji je Županijsko državno odvjetništvo na temelju, kako su rekli, osnovanih sumnji optužilo za ubojstvo. Istražna sutkinja Županijskog suda Marija Balenović odredila je supružnicima istražni zatvor i oni su istu večer prevezeni u zatvor u Požegu, gdje se još uvijek nalaze. Supružnici se brane šutnjom, to je rekao odvjetnik jednog od optuženih.

U petak poslijepodne oko 17 sati pred kuću osumnjičenog bračnog para s četiri automobila došli su krim policajci u civilu koji su obavljali pretres kuće skoro tri sata, ovaj puta u nazočnosti odvjetnika osumnjičenih.

- Ništa nisu uradili što nisu i prvi puta, samo ovaj puta pretres je obavljen u našoj nazočnosti. Uzeli su jedan nož koji će se vještačiti. Priče kako su supružnici priznali ubojstvo po meni su netočne, jer ja tu informaciju nemam – rekao je jedan od odvjetnika osumnjičenog bračnog para.

Obitelj Zorice Fadljević i dalje ne izlazi ni sa kakvim informacijama, jer, kako su rekli, i ne znaju ništa više od onoga što im je policija rekla, no, pošto tijela nema, ne vjeruju da je njihova supruga i majka ubijena.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 16:42