StoryEditor

Policajci slikali tijelo Bryanta i pokazivali ga u baru

Piše D  /  01.03.2020., 01:03h

Nekoliko dana nakon nesreće u kojoj je poginuo jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant, u policiji Los Angelesa zavladala je panika jer su se počele širiti glasine kako njihovi niže rangirani zaposlenici u barovima pokazuju slike s mjesta nesreće na kojima se vide tijela poginulih.

Foto: Reuters/Pixsell

Kako prenosi američki TMZ, potvrđeno im je da je ured šerifa tada poslao dopis u kojem je zamolio zaposlenike da bez posljedica dođu na posao, prijave grešku i izbrišu slike kako se one ne bi dalje širile. Sve je bilo napravljeno u žurbi, a samo se tamošnji Times raspitivao za kršenje profesionalne tajne. Sve je prošlo u tajnosti, a jedan od više pozicioniranih ljudi u policiji Alex Villanueva rekao je kako je ‘uznemiren da su si članovi institucije dopustili ovakav potez u osjetljivom slučaju‘.

Prema informacijama dostupnim američkim medijima, novajlija u policiji je uslikao mjesto nesreće i tijela, a u nekom je trenutku otišao u bar i tamo pokazivao te slike te ih pokazivao djevojci koju je pokušao impresionirati na što je konobar sve prijavio uredu šerifa jer je načuo što su mu gosti razgovarali. Kad su iz TMZ-a nazvali ured šerifa rečeno im je da oni za to znaju već tri tjedna, ali se problem rješavao u tajnosti, preosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 09:01