Article_Top_970x250

Policajac iz Drvara osumnjičen za pokušaj ubojstva

crna kronika

Policajac iz Drvara osumnjičen za pokušaj ubojstva

velj 11, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

"Nezavisne" neslužbeno saznaju i da je u pitanju dvadesetosmogodišnji policajac Stevan Srdić, kojeg terete za pokušaj ubojstva Ane Gloginje.

Policajac S.S. iz Drvara, koji je zaposlen u MUP-u HBŽ, osumnjičen je za pokušaj ubojstva dvadesetpetogodišnje A.G. iz ovog grada, potvrđeno je "Nezavisnim" u tom MUP-u.

"Nezavisne" neslužbeno saznaju i da je u pitanju dvadesetosmogodišnji policajac Stevan Srdić, kojeg terete za pokušaj ubistva Ane Gloginje.

Incident u kojem je ranjena Gloginja dogodio se u subotu oko 11.30 u ugostiteljskom objektu "Škorpion" u Titovoj ulici u Drvaru.

Ranjenu djevojku je policajac pogodio u grudi, a metak joj je probio pluća i udario u kičmu. Ona je, kako saznajemo, u teškom stanju i juče je trebala biti operirana u splitskog bolnici.

Prema riječima mještana, vlasnik pomenutog kafića je otac osumnjičenog pripadnika policije, a u kojem je, kako kažu, teško povrijeđena djevojka radila kao konobarica.

Kako je za "Nezavisne" potvrdio Ivica Vrdoljak, glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije, S.S., koji je zaposlen u tom MUP-u, preksinoć je predat Županijskom tužiteljstvu nakon što je nad njim urađena kriminalistička obrada.

U ovom tužiteljstvu su jučer rekli da je osumnjičena osoba S.S. jučer saslušana te da se dalje čeka odluka tužitelja.

Međutim, tužitelj se o svojoj odluci i eventualnom traženju pritvora do zaključenja ovog broja "Nezavisnih" nije oglasio.

Izvor blizak istrazi rekao je da postoji mogućnost da je metak opalio slučajno, jer je osumnjičeni sjedio u kafiću sa kolegom nakon smjene, kada je Srdić uzeo oružje od njega i vadio municiju.

Nakon toga je metak pogodio nesrećnu djevojku, ali iz policije službeno nisu navodili okolnosti pod kojima se desio pokušaj ubojstva.

Dnevnik.ba