StoryEditor

Pokos primitivno izvrijeđala još jednog predsjedničkog kandidata

Piše D  /  07.12.2019., 10:12h

Status Vlatke pokos prenosimo u cijelosti.

"Miroslav Škoro započeo je svoju kampanju s masnom, debelom laži ‘Ja sam čovjek iz naroda‘. On je upravo suprotno od toga. Skoro je tipični rezultat političkog/partijskog klijentelizma i sve što je u životu stekao može zahvaliti HDZ-u.

Škoro je veliki desničar i domoljub koji je prigodno zbrisao u Ameriku, svojoj djevojci sumnjivog (ne hrvatskog) podrijetla. Njegov uspjeh započeo je ulaskom u najkorumpiraniju stranku u povijesti Hrvatske, HDZ i ušao je u krug Tuđmanovih miljenika.

Na televiziji je mogao raditi što god želi, dobivao je najbolje emisije, direktorske pozicije i otpremnine. Njegova "uspješna tvrtka", naravno, parazitira na državnom proračunu.

Pitam se samo kako dobivaju unosne poslove? Isto tako, većinu njegovih nastupa financirali su hrvatski građani preko HDZ-a iz lokalnih proračuna.

Čovjek koji se okružio polusvijetom, novoustašama, medijskim provokatorima i lažljivcima i koji govori da nema ništa protiv ustaškog pozdrava. Iako bi oni koji su ga koristili zatukli maljem i njega i njegovu polusrpsku obitelj.

Reći da se Miroslav Škoro bori protiv političke korupcije je oksimoron jer jer je tipični rezultat iste. U trenutku kad je zgrnuo dovoljno bogatstva on se ‘odrekao" HDZ-a‘.

Da nije žalosno, bilo bi smiješno. Ali mrak u koji Hrvatska tone, nije smiješan.

Strašno je gledati da Hrvatska gleda u leđa zemljama za koje je nekad bila Zapad u svakom pogledu. Ili se pretvara u ridikulozne zemlje poput Ukrajine gdje su polupismeni glasači za predsjednika izabrali komedijaša??!! Jadnika s kojim se poigravaju svjetski moćnici.

Inače, za svaku zemlju je zdravije kad poziciju vlade i predsjednika ne drži ista politička opcija.

Prizor na Stradunu, gdje na koncertu na Stradunu mladost urla ustaški, zločinački pozdrav je zastrašujući. Bojim se da Hrvatska tone u totalni mrak", poručila je.

Dnevnik.ba

 

19. travanj 2024 10:00