Article_Top_970x250

Pojavio se novi Instagram profil nasilnika iz Kaštela, s njega stižu jezive prijetnje

"imaš djecu, pazi se"

Pojavio se novi Instagram profil nasilnika iz Kaštela, s njega stižu jezive prijetnje

kol 31, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

"Možda ti prebiješ mene, ali imaš i ti decu, pazi se", stoji u poruci koju je dobio Antonio Plazibat.

Hrvatsku je zaprepastio video koji se u nedjelju ujutro proširio društvenim mrežama koji prikazuje strašan prikaz nasilja.

Policija je u posjedu videosnimke, koju su objavili mediji, na kojoj se vide dva mladića koja tuku i prijete drugom momku. Treći mladić na snimci promatra, a četvrta osoba sve snima. Neslužbeno se doznaje kako su dvojica nasilnika B.K. i M.P. od kojih je jedan kick boksač i upravo on nesretnom mladiću zadaje udarac nogom u glavu, od kojega pada na pod. Mladiću prijete i uvjetuju mu da im treba novac donijeti u roku od dva dana. Splitska policija je u međuvremenu uhitila dvojicu mladića. Radi se o jednom punoljetnom te drugom, maloljetnom mladiću, koji su sudjelovali u napadu.

Na snimci se čuje kako mladića pitaju 'što je s parama', a on odgovara da 'mora vidjet koga pitat'. Mladić je dizao ruke u strahu od udaraca na što su mu nasilnici govorili da ih spusti. Nakon više udaraca šakama, dugokosi nasilnik udara ga nogom u glavu nakon čega mladić pada na pod. Udarac je bio jak. Od nasilnika je tražio rok da vrati novce. - Kad ćeš vratiti? Imaš rok dva dana - poručili su mu i zaprijetili. - Požuri se s parama svim silama. Za dva dana dvi iiljade kuna - rekao mu je jedna od nasilnika na što mu je mladić odgovorio da će mu donijeti.

Na ovaj sramotan čin reagirao je i najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat.

-  Koji ste mangupi, a? Vas četvorica tuče jednoga, je li? Bit će vam lipo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, di se drže ruke, kako se vrte kružni... Glupani mali. Ovo toliko boli kad gledaš da sam sad u Splitu ja bi vas tražija, a ne policija, retaji je**ni, da bili retaji. I čuja sam da neko od vas neki sport borilački trenira, kickboks il' nešto. Kako te nije sramota? Umisto da zaštitiš i staneš u obranu ti tučeš okolo. Jel te sramota? Doć' ću ti ja pokazat' malo na sparing kako se tuče i radi, šta triba napravit' - rekao je Plazibat

No, Dalmatinski portal piše da je u nedjelju kreiran novi Instagram profil jednog od napadača s kojeg su upućene prijetnje Plazibatu. Prijeti se i njegovom djetetu.

"Možda ti prebiješ mene, ali imaš i ti decu, pazi se", stoji u poruci koju je dobio.Plazibat | Autor : Instagram

Foto: Instagram

Dnevnik.ba