StoryEditor
veliko zdanje

Pogledajte Messijevu novu kuću u rodnom gradu. Evo zašto je zovu Tvrđava

Piše desk  /  13.01.2022., 21:59h
Zdanje ima između 20 i 25 soba, kino dovoljno veliko da u njega mogu stati cijela Messijeva i obitelj njegove žene Antonele Roccuzzo.

Lionel Messi je u rodnom Rosariju podigao kuću vrijednu oko 5 milijuna eura. Argentinski mediji o njoj pišu: "Monstruozno velika građevina s kinom, teretanom i desecima soba." Tvrđava, kako su je prozvali u argentinskom gradu, sagrađena je na imanju nastalom spajanjem tri zemljišta koja je Messi kupio u najbogatijem dijelu Rosarija zvanom Kentucky, prenosi Index.hr.

Zdanje ima između 20 i 25 soba, kino dovoljno veliko da u njega mogu stati cijela Messijeva i obitelj njegove žene Antonele Roccuzzo. Tu su još teretana, podzemna garaža za 15 automobila te ogromna igraonica za djecu, koja zauzima cijeli zadnji kat Tvrđave. 

Messi i supruga opremili su je namještajem i ukrasili detaljima naručenima iz Izraela, Milana i Pariza. Kako bi zaštitili privatnost, od susjeda koji ima balkon iznad njihova bazena, na rubu posjeda posadili su tri velika drveta teksaške ebanovine. Gradnju kuće nadgledao je Messijev otac Jorge, a sada njegov sin sa suprugom i djecom ima raskošnu kuću za odmor u domovini kada dođe iz Europe.

Messi ima luksuznu kuću i u Barceloni. Još 2009. je za 5 milijuna eura kupio vilu u Bellamaru, ekskluzivnom dijelu Castelldefelsa blizu glavnog grada Katalonije. Pretpostavlja se da je na adaptacije i preuređenja ovog objekta u idućih 12 godina potrošio više nego što je platio kuću. 

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MESSIJEVU NOVU KUĆU

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 20:56