23.04.2022., Ljubuski - Kuca Mamicevih koja je u izgradnji u okolici Ljubuskog vec u ovoj fazi radova svojim izgledom mami poglede prolaznika i vozaca. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELLIVO CAGALJ/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
Staje-Hrašljani

Pogledajte kako napreduje Mamićeva vila u Ljubuškom

Piše desk  /  24.04.2022., 10:52h
Obitelj Zdravka Mamića prošle godine je počela s gradnjom vile u blizini Ljubuškog, točnije u naselju Staje-Hrašljani, svega pet kilometara od slapa Kravica.

Prema informacijama hrvatskih medija iz svibnja 2021. godine, a koje su dobili od mještana, vilu gradi Mario Mamić, Zdravkov sin.

Premda je suočen s jednom pravomoćnom presudom i najmanje dvije nove optužnice zbog isisavanja novca prilikom transfera nogometaša u zagrebački klub i iz njega, odbjegli gazda zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić i dalje nastavlja s vrlo sličnom praksom: Nacional je tijekom prošloga tjedna došao do dokaza da su u najmanje dva slučaja kupoprodaje igrača tijekom prošle godine milijunski iznosi za navodne posredničke usluge uplaćeni na račun njemu bliskih tvrtki i osoba u Mostaru, piše Nacional.

U ovom slučaju radi se o prelasku igrača Marka Bulata i Denija Jurića iz Nogometnog kluba Šibenik u GNK Dinamo početkom 2021. godine, za što je navodno potrošeno čak 3,5 milijuna eura – najmanje 600 tisuća eura tom prilikom prebačeno je na račun tvrtke DI & DŽ iz Mostara, no taj iznos odnosi se samo na dio provizije koju je posrednicima uplatio šibenski klub.

Uprava Dinama nije navela koliko je provizija od lani isplaćenih 51 milijun kuna završilo u Hercegovini, prenosi Klix.ba.

HNK Šibenik službeno je objavio da je prilikom prodaje igrača Marka Bulata i Denija Jurića u GNK Dinamo početkom 2021., najmanje 600.000 eura prebacio na račun tvrtke DI & DŽ iz Mostara, u vlasništvu braće Ivice i Damira Džidića, bliskih Zdravku Mamiću.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 09:41