StoryEditor
uragan ian

Pogledajte javljanje reportera s Floride: Udarila ga grana, kolega ga molio da se vrati u studio

Piše desk  /  28.09.2022., 22:28h

Uragan Ian stigao je do obale američke savezne države Floride, a stanovnici zapadne obale ispraznili su police s namirnicama, zatrpali prozore daskama i evakuiraju se u skloništa. Vremenski uvjeti su ekstremni, a američki meteorolog Jim Cantore nalazi se na terenu i uživo prenosi stanje. U 58-godišnjeg meteorologa The Weather Channela se u jednom trenutku zabila ogromna grana, ali on nije u potpunosti izgubio ravnotežu.

Nakon toga je uspio dohvatiti prometni znak za koji se držao tijekom ogromnog naleta vjetra. Nakon što su kolege iz studija vidjeli situaciju, zamolili su ga da se vrati u studio s obzirom na dramatičnu situaciju. "Jim, vrati se, možemo razgovarati u studiju", rekao je kolega, prenosi Index.

Uragan Ian službeno je stigao do kopna, objavio je Nacionalni centar za uragane. Oko uragana je stiglo do otoka North Captiva, zapadno od Fort Myersa na jugu Floride. Predviđa se da će uragan 4. kategorije biti jedna od najrazornijih oluja koje su pogodile Floridu, s vjetrovima koji pušu brzinom i do 250 kilometara na sat.

Dnevnik.ba

11. srpanj 2024 19:08