StoryEditor

Podignuta optužnica protiv pedofila s karanfilom koji je silovao djevojčicu (14) kod Žepča

Piše D  /  07.06.2021., 01:06h

Protiv Saše Selitaja, 45-godišnjeg pedofila iz Srbije koji je u Begovom Hanu kod Žepča 7. ožujka silovao 14-godišnju djevojčicu, koju je prethodno namamio putem Facebooka, Tužiteljstvo Zeničko-dobojske županije podignulo je optužnicu, saznaje Avaz.

On se nalazi se u pritvoru u KPZ-u Zenica, a ova mjera produžena mu je do 7. lipnja ove godine.

Namamio je preko Facebooka

Prema navodima optužnice, Selitaj je oko 10 sati na lokalitetu Vidovine, u mjestu Golubinja, na području općine Žepče sačekao djevojčicu M.K. po prethodnom dogovoru preko društvenih mreža.

-Susreli su se na autobuskom stajalištu u Begovom Hanu, pa kada su krenuli u šetnju u pravcu Vidovina, i kada su zašli u šumu i došli do jedne velike stijene pored Golubinjskog potoka, u namjeri da zadovolji svoj spolni nagon, iskoristio je djevojčičinu psihičku i fizičku nezrelost i mladu životnu dob te nakon što se dijete skinulo i on skinuo svoju odjeću, imao spolni odnos s njom, čime je počinio kazneno djelo spolni odnos s djetetom - navodi se u optužnici.

Hrabri mještanin

Podsjećamo da je pedofil uhvaćen zahvaljujući hrabrom mještaninu Begovog Hana Fahrudinu Mešeljević, vlasniku lokalnog autootpada. On ga je svladao i zadržao ga do dolaska policije.

Kada ga je Mešeljević vidio kako grli i ljubi djevojčicu, pozvao je njene roditelje. Pedofil mu je pokušao pobjeći, ali ga je Mešeljević pronašao u šumi skrivenog iza jedne stijene.

Monstrum u ruci držao karanfil

Monstrum u ruci držao karanfil (Foto: Avaz)

Svladao ga je i oborio na zemlju. Ubrzo su stigli i drugi mještani, koji su ga opkolili i čuvali ga do dolaska policije. Monstrum je u momentu hvatanja u ruci imao crveni karanfil.

Selitaj je tijekom saslušanja rekao da je i ranije osuđivan. Prema neslužbenim saznanjima, u Srbiji je poznat po napadima na djecu.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 22:39