Article_Top_970x250

Podgorica: U napuštenom vozilu pronađeno oko 90 kg skanka

Podgorica: U napuštenom vozilu pronađeno oko 90 kg skanka

ožu 14, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Službenici policijskog Odsjeka za borbu protiv droge su pronašli vozilo u kojem se nalazilo oko 90 kilograma skanka i rade na identifikaciji osobe koje je upravljala vozilom.

Kako je priopćeno iz Uprave policije, službenici su 12.03.2018. u večernjim satima na Starom Aerodromu u Podgorici pronašli napušteno vozilo marke Lada Niva, pljevaljskih registarskih oznaka u kome se nalazilo više pvc džakova. 

- Policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a shodno naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršli pretres pronađenog putničkog motornog vozila. Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli četiri veća pvc džaka i jednu veću putnu torbu, a u kojima se nalazilo ukupno 101 pakovanje sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, tipa skank, ukupne težine od oko 90 kilograma - navodi se u priopćenju. 

- Pronađena opojna droga bit će upućena u Forenzički centar radi vještačenja - zaključeno je u priopćenju Uprave policije.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250