Article_Top_970x250

PODAVIT ĆU VAS K'O PILIĆE Priveden trol koji je prijetio Petri Sanader

vedran l.

PODAVIT ĆU VAS K'O PILIĆE Priveden trol koji je prijetio Petri Sanader

ruj 04, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ivo Sanader podnio je crikveničkoj policijskoj postaji prijavu protiv Vedrana L. (36) iz Crikvenice jer je njegovoj kćeri Petri prijetio u dva navrata od sredine srpnja do 30. kolovoza.

Osumnjičeni je priveden u istražni centar Županijskog suda dežurnom sucu istrage. Iako je tužiteljstvo zatražilo istražni zatvor kao mjeru opreza, sudac je to odbio. No, zabranio je kontakt s Petrom Sanader putem Instagrama, na kojem joj je i prijetio. Ukoliko osumnjičeni Vedran L. prekrši tu mjeru, odredit će mu se istražni zatvor, piše Novi list. 

- Pozdravi se sa sestrom i materom. Podavit ću vas ko piliće. Cilu familiju ću ti pobit. Cilo selo zapalit - jedna je od prijetnji koje joj je uputio. 

- Još jedna stvar, da ne misliš da te od mene mogu zaštititi glupi hrvatski milicajci. Pratim ti kretanje već duže vrijeme i uskoro ideš svome kraju - napisao joj je te nastavio prijetiti klanjem i unakaženjem tijela te priprijetio da će takva postići "planetarni uspjeh". 

- I na tvoju ću kuću baciti šest bombi, ubit ću ti majku i oca lopova. Ja sam čovjek od riječi i iznad zakona - napisao je. 

Optuženi tvrdi kako prvu prijetnju je napisao on, no da za drugu nije odgovoran. Ističe kako mu je netko zlorabio profil na Instagramu. 

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250