StoryEditor
SPONZORIRANA OBJAVA

Počinju Fisovi kućni sajmovi: Idućeg vikenda ostvarite odlične popuste na bogat asortiman

Piše Desk  /  03.04.2024., 13:48h

I ovoga puta, na sajmovima će biti ponuđen veliki izbor artikala namijenjenih za održavanje kuće i okućnice s odličnim popust od 20%.

S početkom proljeća, već tradicionalno, poduzeće FIS organizira Kućne sajmove –manifestaciju sjajnih popusta na najširem asortimanu proizvoda za uređenje doma i vrta.

Sajmovi će biti održani u svim FIS centrima u Bosni i Hercegovini, s ciljem da se kupcima ponude dodatne pogodnosti za što bolju i povoljniju kupovinu.

U Mostaru i Livni prvi od kućnih FIS-ovih sajmova 

U danima vikenda 5. i 6. travnja održat će se prvi u nizu ovogodišnjih sajmova u prodajnim centrima FIS u Mostaru, Brčkom i Livnu.

I ovoga puta, na sajmovima će biti ponuđen veliki izbor artikala namijenjenih za održavanje kuće i okućnice s odličnim popust od 20%.

20 posto popusta na rasvjetu, alate, vrtni program, cvijeće 

Popust će obuhvatiti kompletne asortimane ručnog i električnog alata, auto-kozmetike, unutarnje i vanjske rasvjete, opreme za kupaonu, kupatilskog namještaja, boja i lakova, laminata, tepiha, itisona, linoleuma, opreme za centralno grijanje, građevinskog materijala, poluproizvoda od punog drveta, okova za stolare, vrtnog programa i cvijeća.

image

Kućni sajam u Fisu

FIS -

Proljetno vrijeme donosi aktivniji boravak na otvorenom što je i novi izazov za uređenje vrtnih i dvorišnih prostora, ali je ovo i period kada se planira i gradi ili renoviraju prostori za svakodnevni boravak.

Sajamske cijene i bogata ponuda 

Stoga su kućni sajmovi jedinstvena prilika da kupci na jednom mjestu, po odličnim sajamskim cijenama pronađu i odaberu najnovije i najkvalitetnije proizvode iz navedenih asortimana.

Ako planirate kupovinu uz koju ćete ostvariti značajne uštede, posjetite prodajni centar FIS u Mostaru i pronađite sve što vam treba za uređenje, renoviranje ili gradnju iz bogate ponude u danima Kućnog sajma, 5. i 6. travnja

Pozivamo vas da nas posjetite, pratimo vaše želje i potrebe.

FIS, dobro nam došli!

01. svibanj 2024 20:58